Miksi?

Perfektionismi, vaativuus, mielenterveyden haasteet, kolmikymppisyys, kiire ja arjen hallinnan haasteet.

Näistä komponenteista on monen suomalaisen elämä tehty, niin minunkin. Aloitin blogin alun perin syksyllä 2017 Bullet Journal -harrastuksen myötä, mutta koska blogi laajeni pian käsittelemään muitakin aiheita ja bujoilu muuttui kaikenlaiseksi kalenterimania-, planneri- ja tuunausinnostukseksi, blogitauon aikana pohdin mihin suuntaan lähtisin tätä Hallittua Kaaosta viemään.

Tulin siihen tulokseen, etten aseta blogille tarkkaa aihetta, vaan kirjoitan kulloinkin mielen päällä olevista aiheista teemoina työelämän, opintojen ja vapaa-ajan tasapainoitus, mielenterveyden ylläpito, itsemyötätunto, ja totta kai rakas kalenteri- ja bujoiluharrastus. Eniten kuitenkin pohdin opintoihin liittyviä tematiikkoja, ja sen vuoksi blogissani näyttäytyvätkin eniten “Matkalla maisteriksi” -pohdinnat tulevaan professiooni nojaten.

Toivon juuri Sinun hyppäävän mukaan matkalle etsimään tasapainoisempaa elämää. Tämän blogin ei ole tarkoitus olla kiiltokuvamainen oman elämän siloteltu versio, vaan ratkaisuja eri haasteisiin etsivä työkalu. Pääasiassa kirjoitan opinnoistani ja sosiaalityön mitä moninaisimmista ilmiöistä, mutta mukaan mahtuu edelleen juttua bujoilusta ja muista kätevistä arjen hallinnan apuvälineistä.

<3:lla Anna