Hallitun kaaoksen takana

Hallittua kaaosta ylläpitää yli 30-vuotias alun perin pääkaupunkiseudun humussa varttunut nainen, joka otti ja muutti avoliittoon Savon seudulle reilu vuosi sitten. Sittemmin rouviinnuinkin huhtikuussa 2018. Blogi on ajan kuluessa muuttanut ja muuttaa edelleenkin muotoaan, vaikka edelleenkin bloggaan bujoilusta ja koko kalenteriharrastuksesta. Mukaan on kuitenkin tullut myös teemoja mielenterveyden edistämisen tiimoilta, ja välillä avaudun henkilökohtaisemmistakin fiiliksistä. Lisäksi opiskelupaikan myötä käsittelen jatkossa paljon itsensä johtamisen teemoja opinnoissa ja työelämässä. Olen kahvin suurkuluttaja, ja päivä on ehdottomasti pilalla, mikäli kahvi sattuisi olemaan kotoa loppunut.

Työskentelen tietotyössä sekä opiskelen yhteiskuntatieteteellisessä tiedekunnassa syksystä 2018 lähtien, ja haaveilen seuraavista asioista:

  • Kirjan kirjoittaminen
  • Kandityön ja gradun valmistuminen opiskeluoikeuden sisällä
  • Omistusasunto
  • Ajokortti

Elämä on prosessi, samoin kuin bloggaaminen. Bloggaustahti ja -vauhti ovat ehkä hidastuneet, mutta tarkoituksenani onkin ollut vapautua suorituspaineista ja perfektionismista. Mistään itselleen nautinnollisesta asiasta ei pidä tehdä itselleen pakkopullaa (paitsi että aamukahvi on pakollinen juttu).