BuJo, Yleistä

Kuvatuokioita

img_20180304_1554501792611613.jpg

Mennyt viikko ei ole millään tavoin ollut tapahtumien täyteinen, olen vain ollut poikki töistä, ja lisäksi kroppani on järjestänyt kaikenlaista kremppaa. Olen kirjoitellut ajatuksiani, satunnaisia sellaisia, ylös planneriin, bujoon ja milloin minnekin. Olen luvannut aktivoitua blogin suhteen, mutta toisaalta taas yritän hyväksyä sen, että ei ole pakko jos ei tunnu siltä, että jaksaisi kirjoitella. Enhän minä saa tästä palkkaa. Ei minulla ole luvattuja yhteistöitä, enkä ole myöskään velvollinen kirjoittamaan edes joka viikko, jollei siltä tunnu.

Olen silti nauttinut elämästäni, ainakin suurilta osin. Töissä on rullannut aika tasapaksusti, ja tällä viikolla olen ollut jopa hivenen sosiaalinen. Tästä postauksesta kuitenkin tulee lähinnä kuvapläjäys siihen, mitä olen saanut bujossa aikaan.

img_20180222_0616251620087253.jpg

Maaliskuun kuukausiaukeamasta tuli aika kiva. Olen nykyään tykästynyt yksinkertaiseen tyyliin, ja huomaan luottavani siihen, että aukeamista tulee mieleisiä, vaikken ensin suunnittelekaan niitä erilliseen vihkoon. Liekö sitten kyseessä harjaantuminen ja oman tyylin löytäminen, vaiko vain kiva muistikirja, josta pidän?

img_20180224_080925527934448.jpg

Olen päättänyt keskittyä tässä kuussa tekemään asioita, jotka ovat talven pimeydessä ja jotenkin muutenkin ankeassa olossa jääneet tekemättä. Ihan ensiksi haluan viettää enemmän omaa aikaa ja nauttia omasta seurastani. Ulkoilu ja kirjoittaminen ovat myös asioita, jotka pitävät päätä kasassa, ja muutenkin tämä oman elämänsä negatiivisuuden ilmentymä voisi opetella olemaan positiivisempi, vaikka takapuoleen tungettaisiin rautatankoa.

…ja muutenkin tämä oman elämänsä negatiivisuuden ilmentymä voisi opetella olemaan positiivisempi, vaikka takapuoleen tungettaisiin rautatankoa.

img_20180223_181131-1659639612.jpg

Väsäilin myöskin elämänhallintahahmotelmaa blogiin. Kuinka pitää elämän osa-alueet järkevässä järjestyksessä niin, että mielenterveys pysyy kasassa? Oheinen lukujärjestys on sitä varten. Että ei kun pääsykoekirjaa käteen (paitsi tänään, virallisena lepopäivänä) ja pänttäämään!

img_20180224_0810222021972525.jpg

Tottahan toki tein myös häiden tarkistuslistan, sillä ei niihin ole ihan hirveän kauan aikaa! Kakkalistan kävinkin jo edellisessä postauksessa läpi.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: hääkengät saapuivat postissa perjantaina!

img_20180302_1848172092981485.jpg

Eivätkö olekin ihanat? ❤

Tämä oli aika kuvapitoinen postaus, mutta joskus näinkin. Hengissä siis olen, ja harrastan edelleenkin plannerointia ja bujoilua. 🙂 Kuinka teidän viikkonne on sujunut?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s