BuJo, Luovuus, Planneri

Teemahahmojen seikkailut

Rakastin lapsena My Little Pony -sarjaa, ja minulla oli myös paljon ponileluja. Leikin niillä, ja uneksin taianomaisuudesta, sekä totta kai leikki-ikäisen innolla myös omasta ponista. Erityisen paljon pidin siivekkäistä poneista, sillä ne osasivat lentää ja matkustivat minne vain. Oi niitä aikoja. Siksi haluankin tällä kertaa kirjoittaa bujon ja plannerin teemahahmoista, mikäli niitä löytyy joltakin muultakin. Poni- ja yksisarvisvillitykseni lähti uudelleen lapasesta aikuisiällä pari vuotta sitten ostettuani Cybershopista yksisarvistopin. Avomieheni kutsui sitä silloin ponipaidaksi, ja muutenkin yksisarviset ja ponit liittyvät hyvin kiinteästi sisäpiirin juttuna meidän suhteeseemme. Ei lie siis mitenkään omituista, että nämä hahmot näkyvät myös plannerissa, bujossa ja oheisjutuissa?

Jo ennen bujoiluinnostuksen alkua sain synttärilahjaksi avomieheltä mukin, joka on siitä lähtien toiminut non-stopina kahvikuppina. Se on tilava, se on…

Unicorn mug

…sateenkaaria oksentava yksisarvinen, eli aivan mahtava muki, josta aamukahvit juoden tahmeinkin aamu käynnistyy. No, jollei huikeasti, niin ainakin joten kuten. Bujoiluun hurahdettuani hankinkin ensin yksisarvispeltirasian, jossa säilytän nykyään Die Cutsejani. Himoitsin myös yksisarvispenaalia, mutten raaskinut tilata sitä, ja muutenkin se aiemmissa postauksissa esiintynyt “Nope”-penaali iski mustaan huumoriini paremmin. Ei se mitään, sillä yksisarvisia voi piirtää itsekin, ja sitä paitsi plannerissanikin on dashboard, jota pidän samalla myös merkkaamassa meneillään olevaa viikkoa.

Ei se mitään, sillä yksisarvisia voi piirtää itsekin, ja sitä paitsi plannerissanikin on dashboard, jota pidän samalla myös merkkaamassa meneillään olevaa viikkoa.

img_20180104_173428383922844.jpg

Kokosin ihan vain teitä lukijoita ilahduttaakseni kaikki minua ilahduttavat yksisarvisasiat yhteen, jotta fanitukseni määrän voi suorastaan tuntea. Totta kai toivon näiden tuotteiden vielä lisääntyvän. Mikäli löydän jostakin itse tulostettavia ilmaisia yksisarvistarroja tai die cutseja, saa vinkata. On aivan varmaa, että marssin siltä istumalta kirjastoon tulostamaan – tai vaihtoehtoisesti hankin vihdoinkin kauan puheissa olleen tulostin-skannerin. Jollei muu auta, otan käyttöön Tove Janssonin tyylin, ja alan piirrellä omintakeisia yksisarvisia bujon kulmiin.

Tove Janssonhan saavutti lopulta ikonisen suosion Muumeilla, jotka lähtivät ihan vain nykytermein kutsuttuna doodlauksesta. Yllä näkyy, kuinka hienosti minä olen doodlaillut. En oikein jaksa uskoa näiden yksisarvisten valloittavan kuin korkeintaan minun bujoni ja plannerini. Ei se mitään, sillä näitä on ollut yllättävän hauskaa piirrellä. Ehken kuitenkaan ole AIVAN toivoton piirtäjä, vaikka nämä kaverit ovatkin aika naivistiseen tyyliin piirrettyjä. Pitäisiköhän heille keksiä nimetkin? Mitä mieltä olette?

Olisi myös mukava kuulla teidän muiden teemahahmoistanne tai muista teemoista, jotka toistuvat plannereissanne, bujoissanne tai kalentereissanne (tai vaikka tenttivihon sivuilla!) useammin kuin kerran. 🙂 Seuraavassa postauksessa kertoilenkin kokemuksiani Filofaxista muistiinpanovihkona, ja sen verran voin kertoa jo nyt, etteivät kokemukset ole lainkaan huonoja. Saatoin myös vetää ostohousut jalkaan, ja tilata Artebenen muistikirjan, huuuups…. mutta pitäähän siitäkin saada blogiin tekstiä. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s