Elämänhallinta, Yleistä

Kuulumisia

Blogi on ollut viime viikolla erittäin hiljainen johtuen ihan perisuomalaisesta laiskuudesta. Voisinpa väittääkin olleeni hyvin kiireinen viime aikoina, mutta ei, ei sinne päinkään! Olen siis törkeästi laiminlyönyt rakasta blogiharrastusta, eikä siinä vielä kaikki. Pääsykoeluvutkin ovat olleet retuperällä! Olen siis todellinen oman elämäni life coach, kun neuvon muita opiskelemaan, ja itse lusmuilen velvollisuuksista minkä kerkeän. 😉 Ei vaan. Yksi Hallitun Kaaoksen kantavista teemoista on kuitenkin mielenterveys, sekä totta kai hitaamman elämän opettelu, ja sitä olen todellakin opetellut männäviikolla. Onneksi nyt on maanantai, ja uusi viikko on alussa. Tämä tarkoittaa sitä, että energiaakin pitäisi olla hieman enemmän kuin viime viikolla. Tosin maanantai ei kuulu omiin, eikä kuulemma monen muunkaan suosikkiviikonpäiviin.

mondaymotivation

Mitä uutta siis on tapahtunut? Viime viikolla tein ainakin töitä, ja lisäksi sain siskopuoleni innostumaan sekä opintojensa että muun elämän organisoinnista eräänlaisen bujoilun avulla, juhlimme itsenäisyyspäivää avomiehen kanssa, ja loppuviikon vain otin rennosti. Viikonloppuna luonamme vieraili pitkäaikainen ystävä entiseltä kotipaikkakunnaltani, ja höpöttelimme, ulkoilimme, shoppailimme, kävimme syömässä, sekä totta kai katsoimme elokuvia ja otimme ihan vain rennosti. Lisäksi lukaisin yhden dekkarin loppuun. Ei siis mitään uutta ja mullistavaa, mutta kuitenkin ah niin mukavaa! Nyt tosiaan tunnen ladanneeni akut, ja intoa riittää töihin ja opintoihin. Näin ollen olen siis todellakin noudattanut omaa filosofiaa: aina ei tarvitse organisoida, vaan itseään pitää kuunnella.

Niin no, sen verran uutta on ilmassa, että kävin viikko sitten kampaajalla, ja entisen haalistuneen värin ja järjettömän tyvikasvun jälkeen minusta tuli punatukka. Olin aikamoisen otettu peiliin katsoessani, sillä kokonaisilmeeni muuttui ihan täysin.

Tämän tukkatyylin aion pitää, joten sen vuoksi hankin myös kunnon shampoon ja hoitoaineen värin ylläpitoon. Havaitsin jo ensimmäisellä ien h KC Professionalin Color Mask -tuotteet erinomaisiksi. Yleensä punainen on tuntunut alkavan haalistua jo ensimmäisellä pesukerralla, mutta näin ei käynyt tämän tuotteen kanssa. Viime aikoina siis peiliin katsominenkin on ollut varsin mukavaa!

Nyt lupaan kunniasanalla aktivoitua sekä blogin että pääsykoelukujen suhteen. Tällä viikolla luvassa on ainakin erään paperitarvikeliikkeen omistaja-toimitusjohtajan pienimuotoinen haastattelu, sekä turinaa siitä, kuinka valmensin myös siskopuolta opiskeluissa (ja kuinka itse olen autuaasti ollut viime viikon ajan näitä oppeja noudattamatta. Kaikkea muutakin on totta kai luvassa, mutta eihän sitä nyt sovi heti paljastaa. Pysykää siis kyydissä. 🙂

1 thought on “Kuulumisia”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s