Bloggaus, BuJo, Elämänhallinta, Opiskelu

Keskiviikon postaus siirtyy!

Yllä oleva kuva kertonee kaiken siitä, mikä syö nyt enemmän aikaa bloggaukselta. Olen melkein yllättynyt siitä, kuinka paljon aikaa pääsykoelukuihin menee – olenko muka joskus reilu kymmenen vuotta sitten vetäissyt tällaisen urakan teologisen pääsykokeiden suhteen puolessa vuodessa? Miten pystyin, ja kuinka pystyin lukemaan vain neljä tuntia päivässä tyytyväisenä, kun nyt aika tuntuu juoksevan?

Ehkä tämä kertoo opiskelutekniikan kehityksestä, mene ja tiedä, mutta töitä on siis tehtävänä. Paljon. Onneksi priorisointi- ja organisointitaidotkin ovat kehittyneet… ja motivaatio lukuihin kohdallaan.

Seuraavan postauksen aihe on joka tapauksessa uuden opintobujon suunnittelu – päädyin tässäkin L-koon Nuunaan, sillä siinä on ainakin tilaa sekä vuosinäkymille, tulevaisuuslokille, kuukausinäkymille, opiskelu- ja unitrackereille sekä itse muistiinpanoille ja mind mapeille. Siitä kuitenkin lisää torstaina.

Tunnelukot käsittelen, jahka olen saanut aikataulua raivattua toiseen syventymistä vaativaan aiheeseen. Muitakin ideoita on mielessä. Ja jos postauksia tulee oikein kova ikävä, olen aktiivinen päivittäin sekä Facebook-sivulla että Ig:ssa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s